Trött som en….

Hallå där!

Idag har jag och morsan kollat på Dahmer monster: berättelsen om Jeffrey Dahmner på netflix. Har varit ner till Ica och handlat lite. Vi åt risgrynsgröt till lunch. På eftermiddagen blev jag så trött att jag la mig och sov ca en timme då morsan väckte mig. Det var bra då jag ska kunna sova ikväll.

Efter att jag vaknat så gick jag och tog en dusch och tvättade håret. Tur att jag duschade då för nu har mitt hår hunnit torka innan jag ska gå och sova ikväll. För vet hur mitt hår skulle vara om jag hade lagt mig med blött hår.

Ikväll har vi kollat på Fantastiska viduner och var man hittar dem på tv3.

Imorgon är det torsdag och då ska jag och morsan kolla på Dahmer på netflix men ska även gå till secondhandaffären. Hoppas min huvudvärk har försvunnit.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Trött som en….”

  1. Jag har sett att berättelsen om Jeffrey Dahmner går på Netflix, men det har inte blivit av att jag har kollat på den än. Får se om jag gör det. Just nu är det Midnight Club jag ser på.

    Jag gillar inte att gå och lägga mig med blött hår. Dels för att jag inte gillar när kudden blir blöt, men så har jag inte lust att se ut som en fågelskrämma när jag vaknar😆

  2. Vill också att håret torkar innan jag lägger mig. Det är bara att blöta ner det igen på morgonen annars. Ni verkar ha haft en bra dag tillsammans i alla fall.

  3. Ja den serien kollade jag oxå på när den precis kom ut. Jag kunde inte ens äta när jag kollade på den. Myssigt att ni kollade tillsammans.

  4. Låter som en skön dag. Kul att se på både serie och film. Jag tycker Fanatiska vidunder är riktigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *