Äntligen har jag träffat min pappa…

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra. Här så klev man upp redan vid halv nio eller rättare sagt morsan väckte mig. Vid kvart i tio gick jag ner till platsen där jag och farsan skulle träffas. Det var så roligt att äntligen träffa honom igen. Vi satte oss på wayness coffee. Jag tog en carmellatte och åt en bit kladdkaka. Det var självklart laktosfritt. Efter att ha suttit där en stund så gick vi och satt oss i hans bil och åkte en sväng till E center. Det blev runt två timmar jag spenderade med farsan. När vi var klara så fick jag en lampa han gjort och sedan fick jag också en liten julklapp också. När jag kom hem till morsan så gick vi iväg ner till Subway och där åt vi två lunch vilket var väldigt gott. På vägen hem så handlade morsan lite. Jag har faktiskt bestämt med morsan att medan jag är här så ska jag inte dricka någon energidryck alls. Än så länge så går det bra.

Sen vi kom hem så har jag beställt schampoo från eleven, köpte också ett läppstift från thebalm i rött. Har två läppstift i en annan färg från thebalm som jag fått i glossybox som jag verkligen gillar. Tänker lämna det som blir kvar av schampoot här uppe då jag behöver inte släpa varken schampoo eller balsam nästa gång jag kommer hit.

Idag har jag och mamma sett första avsnittet av Dahmer monster: berättelsen om Jeffrey Dahmer på netflix för morsan har inte sett den tidigare. Hon tyckte att det första avsnittet var bra och imorgon ska vi se ansvnitt 2 och 3 är det tänkt.

Det har blivit över 8000 steg idag så känner mig nöjd.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #vardag #personligt #skönhet #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Äntligen har jag träffat min pappa…”

  1. Ni verkar ha haft trevligt då du träffade din pappa. Samtidigt är 8 år lång tid. Du verkar ha haft en bra dag och det är ju viktigast-

  2. Så trevligt det låter, kul att umgås tillsammans så där. Perfekt tid och låter också som ni hade det riktigt trevligt.
    Har inte sett den serien, men funderar på om jag ska det eller inte.

  3. Kul att du äntligen fick träffa din pappa. Snällt av han å ge en julklapp till dig. Vad bra att det va trevligt 🙂.
    Bra att du får lämna lite saker hos din mamma. Jag brukar få låna handduk hos min mamma. Har även bindor kvar hos henne. Det var många steg. Bra jobbat 👍.

    Ha en bra torsdag! Sista dagen på jobbet på år 2022 😊

  4. Låter som du hade en bra dag igår med din pappa. Gott med subway, var så längesen jag åt där men de har riktigt goda mackor där 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *