På resande fot….

Hallå där!

Här har man varit på resande fot hela dagen känns det som. Åkte buss ner till Uppsala centralstation. Där gick mitt tåg 13.12 mot Gävle. Var i Gävle ca 14.22 och bussen mot Söderhamn gick 15.10. Passade på att uppsöka en toalett i Gävle. Bussen mot söderhamn gick som sagt 15.10. Det tog ungefär en timme med buss till söderhamn. Där hämtade morsan och hennes man mig med bil.

Nu har vi kommit hem från en kvällsutflykt. Så jag är rejält trött så tänkte bara skriva några rader. Imorgon ska jag träffa min pappa. Äntligen efter 8 år sedan jag träffade honom sist. Ska bli så roligt.

// En extremt trött men glad corkystyle

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #personligtblogg #vardag #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “På resande fot….”

  1. Skönt att resan gick bra och att de kom och hämtade dig. Hoppas du får en trevlig tid hos din mamma och att du får det trevligt med din pappa 😊

  2. Skönt att resan gick bra. Var heller ingen lång väntan. När man väntar så kan man käka, gå på toa.
    Kan tänka mig att du är trött. Att resa blir man trött av.
    Kul att träffa pappa 🙂.

    Ha en bra onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *