Avatar: The way of water

Avatar: The way of water

Biopremiär i Sverige: 14 december 2022

Speltid: 3 timmar och 12 minuter

Regissör: James Cameron

Handling:

Välkommen tillbaka till planeten Pandora.

Jake Sully och Neytiri har fått fyra barn och denna film utspelar sig mer än tio år senare än första avatar filmen. Åter igen kommer sky people (människorna) till Pandora. Jake och hans familj är tvungen att söka sig till andra platser där de aldrig förut varit. Allt för att komma bort från människorna men samtidigt inser de att de är tvungen att slås mot människorna för att få leva i fred på pandora.

En storslagen film som är en bra fortsättning på den första filmen. Den är inte lika bra som den första men med tanke på vilken succé den första blev så är det inte lätt att göra en lika bra uppföljare. Den kändes inte så lång för att vara 3 timmar och 12 minuter lång. Jag såg den i 3D och det är jag glad för. Jag tycker absolut att filmen är värd att se på bio!

#filmrecension #biofilm #nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw #funktionsvariation #funktionsnedsättning #filmtips

0 reaktioner till “Avatar: The way of water”

  1. Vi pratade just om det hemma att vi ska gå och se den. Var evigheter sen jag var på bio och tror att den är en film man ska se just där för att få rätt effekter.

  2. Låter som en spännande film, jag har ju inte sett första men kanske är tiden för det snart. Kanske skulle se första och sedan andra på bio.

  3. Tänk att det gått så lång tid sen den första filmen. Jag är nyfiken på den här som uppföljare, men skulle behöva se om den första som jag knappt minns. 😊 Kul att du ändå tyckte den var bra! Kommer nog ändå inte sen den på bio just för att den är så lång.

  4. Alltid kul att komma iväg ett par dagar. Ska du fira jul tillsammans med din mamma och hennes man? Känns det bra att träffa din pappa efter alla år?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *