Fika med en vän

Godkväll!

Hoppas din lördag varit bra. Här har dagen varit väldigt bra. Började dagen med Supernatural säsong femoton. Insåg nu att jag bara har fyra avsnitt kvar sedan har jag kollat klart serien för andra gången.

Vid kvar över tolv gick jag ut till bussen. Tog bussen in till Uppsala. Gick till Espresso house där jag träffade en vän. Bjöd henne på fika eftersom förra gången vi skulle göra detta så glömde jag bort det. Vilket har aldrig hänt mig förut. Så denna gång hade jag lagt in en påminnelse i telefonen.

Satt där och fikade där i ca en timme. Efter så gick jag till coop och handlade. Efter det så gick jag till centralstationen för att ta bussen hem. När jag kom hem så har jag ätit middag. Vilket var matlådor och jag fick en med ugnspannkaka.

Jag har öppnat hus 9 i min ritualskalender vilket var velvety smooth cleansing foam från serien the ritual of namaste.

Tänker inte skriva någon filmrecension ikväll men tänker istället länka till min recension jag skrev igår. https://corkystyle.se/onskan-recension/

4 reaktioner till “Fika med en vän”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *