Första dagen utanför lägenheten och filmen Armageddon

Hallå där!

Hoppas er lördag varit bra.

Här har man varit utanför lägenheten för första gången efter man blev sjuk. Har även varit ner till coop och pantat burkar. Först tänkte jag gå ner till Coop men tänkte lite ytterligare och till slut så tog jag bussen ner dit och sedan hem. Kände efteråt att det var tur för kroppen hade inte klarat av att gå den sträckan. Däremot var det skönt att få andas frisk luft efter att ha varit inne i lägenheten sedan måndags.

Idag har jag börjat kolla på säsong fem av Fear the walking dead. Såhär långt har jag aldrig kollat på den serien förut.

Ikväll har jag kollat på Armageddon på viaplay.

Handling:

En asteroid är på väg mot jorden. NASA inser att de har 18 dagar på sig innan asteroiden krockar med jorden. Asteroiden är så stor att ingen inte ens en bakterie skulle överleva. NASA inser också att de inte bara kan lägga en bomb på asteroiden utan måste borra så den sprängs inifrån. De tar hjälp av ett gäng oljeborrare ledda av Bruce Willis. De har tolv dagar på sig för att sedan åka med två rymdraketer för att kunna rädda jorden från undergång. Frågan är om de kommer klara det och vilka kommer överleva?

Denna tunga actionrulle kom 1998. Då var jag bara tio år gammal. Detta är en av mina favoriter. Visste ni att vi har en svensk skådepelare med i denna rulle då Peter Stormare spelar den ryska astronauten som är på rymdstationen. Detta är också en katastroffilm där människan har kunskapen som krävs för att kunna förhindra ens egen undergång och rädda jorden. Regissör är Michael Bay som gjort bland annat Pearl Harbor som kom 2001.

Imorgon är det söndag och då ska jag vara hemma och ta det lugnt. Vi får helt enkelt se men det kan bli att jag är hemma på måndag då jag känner att kroppen är sliten och att jag vill att jag ska känna mig 100% innan jag åker till radion.

10 reaktioner till “Första dagen utanför lägenheten och filmen Armageddon”

 1. Åh den filmen är riktigt bra. Jag såg den för många år sedan och jag tyckte den var så bra. Skulle vilja se den igen men vet inte vart man kan se den. Skönt att du mår bättre 🙂

 2. Så skönt att komma utanför dörren. Lite frisk luft mår vi alla bra av. Armageddon har även jag sett, men minns inte så mycket av den.

 3. Jag har inte sett Armageddon på evigheter men jag tror jag hade gillat att se den igen. Har alltid tyckt väldigt mycket om ”I don’t want to miss a thing” med Aerosmith.

  Vad många bra filmer vi vuxit upp med, förresten!

 4. Skönt att komma ut i friska luften lite & lämna lägenheten lite. Hur långt har det till Coop??
  Spännande att se den delen av serien som du inte alls har sett innan.
  Armegaddone verkar vara en bra film. Kanske en film jag har sett. Får fråga Kent 😊.
  Vi alla är olika & du vet din kropp bäst. Så känner du att du behöver vara hemma i morgon åxå. Så va det.

  Krya på dig! 🤗 Ha en bra måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *