Lite bättre men seg i kroppen

Hallå där!

Hoppas er fredag har varit bra. Här är man på bättringsvägen men det är helt klart att min kropp behöver vila. Jag kommer vara inne i min lägenhet minst imorgon och sedan får vi se hur jag känner mig när jag vaknar på söndag. Kommer ev vara hemma på måndag för att jag vill kunna ha en dag vila som jag är helt symtomfri innan jag åker till radion igen.

Idag har jag kollar på Fear the walking dead så jag har kollat klart på säsong fyra så jag ska börja kolla på säsong fem imorgon har jag tänkt.

Har idag sett filmen The day after tomorrrow på sfanytime.

Handling:

Vad händer när den ömtåliga balansen av salt och sötvatten rubbas då det lossnar mycket mer is som gör att balansen ändras? Jack Hall är forskare och är i Nwe Deli på konferens när han träffar en en äldre forskare som vill prata om det han har föreläst om Konferensen. I världen börjar vädret bli mer extremt och de inser att de måste få USA:s president att fatta allvaret. Samtidigt åker Jacks son till New york på en tävling där hans skola ska tävla och att han är med i laget.Jack inser snart att han måste ta sig till New York för att hitta hans son.

Detta är yttligare en film av Roland Emmerich som även gjorde Independence day. Denna film kom 2004 och är yttligare en katastroffilm från Roland Emmerich. Denna är ungefär 2 timmar lång så den är lagom lång. Detta är en av mina favoritfilmer när den kommer till filmer om naturkatastrofer.

Imorgon ska jag vara hemma. Vila och kolla på serier och någon film. Vilken film får vi se helt enkelt.

9 reaktioner till “Lite bättre men seg i kroppen”

  1. Hoppas du är på benen nästa vecka i alla fall. De där förkylningarna kan vara så långdragna. Det positiva du får se så mycket film.

  2. Jag började kolla på Fear the walking dead men jag slutade av någon anledning. Får kanske ta och kolla ikapp serien. Independence day såg jag för flera år sedan och tyckte verkligen om den. Kanske ska man ge 2:an en chans?

  3. Men så tråkigt att du är sjuk. Hoppas att du kryar på dig snart.
    The day after tomorrow verkar vara en spännande film. Jag har inte sett den, men jag minns att jag tyckte att Independence Day var riktigt spännande.

  4. Hoppas du mår bättre i dag och får en riktigt mysig hemmadag. Har du bunkrat upp med energidrycker och godsaker? När filmer som The day after tomorrow kom kändes klimat- och naturkriser väldigt långt borta. Det var nästan som science fiction. Så annorlunda man tänker om det i dag! Plötsligt känns väldigt mycket i naturkatastrofväg möjligt. Om du skulle få brist på ämnen skulle du ju kunna skriva ett blogginlägg där du tipsar om tre filmer av Roland Emmerich och väver samman dina tidigare inlägg om hans filmer. 😀 Som vanligt tycker jag det är inspirerande med dina filmtips.

  5. Bra tänk du har. Ett friskhetstecken på mig är att jag blir rastlös & lite irriterad. Så då behöver jag aktiveras. Bra att du snart är färdig med säsong 4 & ska börja på 5:an. Skönt att se serie. Men samtligt svårt att släppa serien när man ser många avsnitt i rad. Så är det för mig iaf.

    Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *