Äntligen bättre i förkylningen

Hallå där!

Hoppas er Torsdag varit bra.

Här är man äntligen bättre i förkylningen jag fick. Igår var inte alls kul, har inte varit såhär sjuk på flera år.

Idag har jag kollat på Fear the walking dead säsong fyra. Sen har jag också kollat på klassikern Independence day på sfanytime.

Handling:

Helt plötsligt så kommer rymdskepp och man får svaret att vi inte är ensamma. Frågan är hur de hittat hit, vad de är ute efter och hur ska människorna lyckas kunna få deras skepp som är skyddad av en osynlig sköld att bli träffad av raketer eller bomber som människorna skjuter mot deras skepp.

Vem kan ha missat denna klassiker med Will Smith och som kom redan 1996. Denna film är en tung action rulle idag. Denna film är rätt lång film då den är 2 timmar och 25 minuter. Vilket enligt mig så är den en perfekt film att se tex när man är sjuk och vill få tiden att gå.

Så imorgon är det fredag. Jag är bättre i förkylningen men ska vara inne i min lägenhet minst till lördag då jag vill vara nästan symtomfri innan jag går ut. Det är inte att jag är rädd att smitta någon utan att jag inte ska få något mer skit då mitt immunförsvar inte kommer vara 100 precis efter att ha haft en ordentlig förkylning. Jag fick hjälp av personal att handla idag så jag klarar mig helgen ut.

5 reaktioner till “Äntligen bättre i förkylningen”

  1. Independence Day är en gammal favorit från barndomen. Jag var tio när filmen kom och var supertaggad inför den. Det görs väl inte riktigt actionfilmer på samma sätt i dag, eller vad tänker du om saken? Skönt att du börjar må bättre.

    1. okej. Ja jag tycker det inte görs film på samma sätt som förut. Vilket jag tycker ibland så missar man magin med att göra saker i filmen som datorn gör nu. Det kom en uppföljare på independence day 2016 men den floppade totalt.

  2. Skönt att du är på bättringsvägen. Det ändå att göra när man är sjuk är ju att se filmer, serier & youtube om man orkar. Å det är ju ganska mysigt ändå 🙂.
    Att lyssna på kroppen & ha sunt förnuft är väldigt viktigt när man känner sig dålig. Snällt av personalen att ha handlat till dig.

    Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *