Kaninjägaren -Recension

Titel: Kaninjägaren

Författare: Lars Kepler

Uppläsare: Jonas Malmsjö

Längd: 19h

Handling:

Detta är bok 6 i serien om Joona Linna.

Kaninjägaren tar vid där den enorma succén Stalker slutade

Joona Linna har suttit två år på den slutna anstalten Kumla när han förs till ett hemligt möte. Polisen behöver hans hjälp för att stoppa den gåtfulle mördaren som går under namnet Kaninjägaren.

Den enda länken mellan offren är att de alla hör ett barn läsa upp en ramsa om kaniner innan mördaren kommer.

Ödets tärningskast placerar överraskande tevekocken Rex Müller mitt i händelsernas centrum. För första gången ska han ta hand om sin son Sammy. Men istället för tre lugna veckor blir det en fruktansvärd kamp på liv och död.

Joona Linna och Saga Bauer är tvungna att börja samarbeta i hemlighet för att stoppa Kaninjägaren innan det är försent.

Jag tycker denna bok är väldigt mycket bättre än Stalket som var förra boken. Det händer mer i denna än i den förra boken. Titeln Kaninjägaren syftar på något helt annat än vad vi är van vid. Tycker boken är spännande från början till slut. Jag ger den 3.5/5.

10 reaktioner till “Kaninjägaren -Recension”

  1. Tack för recensionen, det låter som en spännande bok. Jag har inte läst något från Kepler. Han är helt ny för mig. Är böckerna fristående eller behöver man läsa dom i ordning?

    1. Kul att du tyckte om recensionen. Lars Kepler är inte en person utan två som skriver tillsammans under pseudonymt Lars Kepler. Detta visste jag inte heller innan jag började lyssna på böckerna. De är inte helt fristående så man bör läsa eller lyssna på dem i rätt ordning.

  2. Har verkligen gillat Keplers böcker. Nu var det ett tag sen jag läste, men måste komma igång igen. Är ju faktiskt väldigt avkopplande och helt klart finns det mycket tid egentligen.

  3. Låter som en mycket bra & spännande bok 😊. Tyvärr så är det en manlig som är uppläsare. Jag har svårt för manliga uppläsare. Tyvärr. Men kul att du berätta om boken du har lyssnat på.

    Ha en bra dag!

  4. Det verkar vara en spännande bok. Gillar när det är lite nervkittlande och spännande som händer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *