Förkyld som får en att….

Hallå där!

Lika bra att inse att man blev lite mer sänkt och att det är en förkylning man fått. Hoppas bara inte den blir långdragen. Däremot har jag redan skrivit till min dagliga verksamhet att jag blir hemma hela veckan.

Idag har jag kollat på Fear the walking dead där jag kommit fram till säsong fyra. Har också hunnit se på Lord of the rings: The two towers extended edition. Hade tänkt på att skriva Tio saker man kan göra som vuxen i Uppsala men känner att det får vänta på förkylningen sätter stopp så Madelenas utmaning tar jag upp när jag är bättre i min förkylningen.

Nu ikväll kollar jag på Pray for the devil på sfanytime.

Handling:

Den katolska kyrkan har som svar på de ökande fallen av demonisk besatthet återöppnat skolor för exorcism för att utbilda präster i den heliga riten. På detta andliga slagfält dyker en osannolik krigare upp: den unga nunnan syster Ann.

Trots att nunnor är förbjudna att utföra exorcism, upptäcker en professor syster Anns gåvor och går med på att utbilda henne. Tillsammans med sin studentkollega fader Dante kämpar hon för en ung flickas själ (som syster Ann tror är besatt av samma demon som plågande hennes mor för många år sen), och upptäcker snart att djävulen har fått henne dit han vill…och han vill komma in.

En enligt mig bra skräckfilm som är lite annorlunda. Jag såg den redan när den kom på bio. Nu mera finns den att både köpa och hyra på sfanytime.

10 svar på ”Förkyld som får en att….

  1. Pray for the devil har jag inte sett, men det låter som en film för mig. Jag gör en mental anteckning om denna. Det finns nästan inget mer spännande än demoner. Låter ju inget vidare med förkylning. Krya på dig, och hoppas du får massor av vila framför bra filmer och serier till dess. Tack igen för alla filmtips! Jätteroligt att du har detta som återkommande inslag på bloggen. Du verkar ha stenkoll på film och tv.

    • Hoppas du tycker om den när du ser den. Däremot fick den inte så bra betyg från kritikerna. Jag brukar ofta tycka om filmen om kritikerna tycker den inte ör bra. tack! ❤

  2. Jag gick igenom en förkylning förra veckan. Jag hade en lindrig sådan. Hoppas att din med blir lindrig. Att se film, serie eller youtube hör till när man är förkyld/hemma från jobbet. Mysigt är det åxå 😊.

    Krya på dig! 🌺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *