Min tur att bli sjuk då…

Hallå där!

Hoppas er Måndag varit bättre än min. Jag åkte som vanligt till radion imorse men vid ett tiden fick jag ge upp då jag var så trött att jag inte kunde koncentrera mig. Så åkte hem då jag kände igen känslan jag brukar ha när jag börjar bli sjuk. Så nu sitter jag hemma. Har ingen feber men ont i halsen och känns som jag börjar bli förkyld. Såhär skulle inte min vecka börja.

Har nästan kollat klart på Lord of the rings: fellowship of the ring extended edition men tycker det var nyss jag skrev en recension om den så byter ut det till Antingen eller? som är med i Madelenas utmaning 100 frågor på 10 dagar.

 • Hav/sjö – Hellre Sjö säger jag då det oftast är lite varmare och grundare än hav
 • bikini/baddräkt – Helt klart Baddräkt minns inte när jag hade biki senast
 • klippor/strand – Strand då jag ibland klantar mig och ramlar
 • Vitt/rött – Hellre rött då jag tänker färg då jag inte dricker vin
 • bubbel/stilla – Bubbel och då tänker jag bubbelvatten.
 • Morgon/kväll – Helt klart Kväll då jag oftast har svårt att kliva upp på morgonen
 • picnic/restaurang – Restaurang då jag inte har tålamodet till att ha picnic.
 • Sverige/utomlands –Sverige då jag känner att man lätt glömmer bort vilket fint land vi bor i och att man inte är tvungen att åka utomlands.
 • bil/tåg – Nästan tåg då man kan verkligen slappna av när man åker plus att det oftast gå fortare än bil.
 • flyg/båt – Det beror vart man ska så har lite svårt att välja.

7 reaktioner till “Min tur att bli sjuk då…”

 1. Men så surt att du håller på att bli sjuk. Jag håller tummar och tår att du slipper bli mer sjuk. Halsont kan vara nog så besvärligt när man inte kan äta. Tröttnar nog aldrig på Lord of the rings. Tycker filmerna är så bra. Vad skoj att du också hänger på Madeleines bloggutmaning. Jag gillar inte sjöar då jag tycker det är alldeles för mörkt. Jag håller med om att Sverige är ett väldigt vackert land. Det glöms lätt bort tycker jag.

  1. tack! Nej alltså de filmerna är så bra att de kan man se hur mycket som helst speciellt om man är sjuk och vill få tiden att gå. okej. Ja visst är det.. Sverige kan ge lika mycket då det finns vackra platser att upptäcka.

 2. Krya på dig och hoppas du mår bättre snart. Jag älskar stranden det är så härligt att vara där. Jag föredrar också bubbelvatten. Dricker helst bubbelvatten då jag tycker det är så svårt att dricka vanligt vatten. Glömmer lätt bort det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *