Fredag och helgens planer

Hallå där!

Idag har jag börjat lyssna på ljudboken Snö och Aska av Diana Gabaldon eftersom jag lyssnade klart förra boken igår. Recension kommer imorgon eller på söndag. Sen har jag haft egen tid med en personal. Då åkte vi med bil till sävja så jag kunde hämta ut mitt paket och sedan åkte vi till Ica maxi. Där handlade jag bland annat ny golvmopp.

Annars har jag varit ute på en promenad efter det slutade regna. Så har gått mina 3000 steg idag.

Igår kollade jag på The conjuring och ikväll håller jag kolla på The conjuring 2 på sfanytime. Tänker skriva ett inlägg när jag kollat på alla tre conjuring filmerna samma som jag gjorde med Maze runner filmerna.

Här har vädret varit grått och regnigt men nu på kvällen är solen framme. Man brukar ju säga efter regn kommer solsken eller hur?

Imorgon ska vi på boendet åka till Mall of scandinavia allihop. Vi åker i en minibuss som vi ska låna från ett annat boende. Ser fram emot det och hoppas verkligen alla följer med.

På söndag ska jag in till Uppsala. Där ska jag träffa min bästa vän och vi ska fika på espresso house. På söndag ska jag också städa lägenheten med en personal. Det verkar vara så att min tvättmaskin/torktumlare har sagt god natt så personalen ska felanmäla den så någon kommer hit och kollar men tror den behöver bytas ut.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serviceboende

0 reaktioner till “Fredag och helgens planer”

  1. Låter som en bra dag. The conjuring filmerna är ju riktigt bra. Vad kul att ni ska till mall of scandinavia, ska du shoppa något kul? Ha en fin helg kram

  2. Så kul att hämta paket! The counjuring filmerna har jag sett många gånger om, tycker helt klart att det är dom bästa skräckfilmerna. Har svårt för mycket skräck men dom är verkligen genuint läskiga. Ser fram emot att läsa recension!

  3. Så kul med en resa till MOS, jag har aldrig varit där men hört mycket om stället. Vet att de hade Disney store där förut bland annat. 😀. Vad blev det för mopp?

  4. Vad kul med en liten utflykt. Har bara varit där en gång för många år sen, men visst är det väldigt stort där? Det där med teknik, det ska bara fungera. Tvätta måste man ju göra, så är det. Hoppas dom fixar det snabbt.

  5. Vad bra att du fick ihop dina steg och kunde komma iväg till affären för att hämta paket och golvmopp. Skönt med en promenad och att det slutade regna. Jag har aldrig varit på mall of scandinavia, det blir säkert kul att strosa runt där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *