Fredag och ledig

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra.

Här har man varit ledig. Åkte till Ica mwaxi för att handla. De hade bra pris på monster energidryck men de hade typ alla sorter utom den vita som jag vill ha. De hade priset 2 för 25kr. Så jag köpte två sockerfria redbull där. Jag gick in på apoteket hjärtat för att hämta tvålarna som jag beställt via internet. Jag behövde ny handtvål och jag n kan bara använda acos handtvål då jag får allergisk reaktion om jag tex andvänder rituals handrvålar. Nu hade de också erbjudande ta 3 betala för 2 så jag slog till och köpte tre stycken tvålar för endast 130kr. Så nu har jag handtvål ett bra tag.

På väg hem så svängde vi förbi ica i sävja och trodde att de skulle ha bra pris på monster energidryck men trodde knappt mina ögon när de sålde 2 st för 40kr. Jag tänkte aldrig jag ger 40 kr för två monster. Så vi åkte hem. Vid kvart över fyra åt jag en tidig middag vilket jag behövde då jag kände mig skakig då jag druckit en monster och två redbull idag.

Efter middagen så kollade jag på tv och sedan gick jag ner till Coop och köpte två monster energidryck och en chipspåse. Jag valde en liten mindre chipspåse. Att jag inte köpte choklad känns som en liten serger bara det.

Ikväll har jag kollar på Saw III på viaplay.

Handling:

Den tortyrälskande psykopaten tillika seriemördaren Jigsaw har försvunnit. Dr. Lynn Denlon är ovetande om sin roll i Jigsaws grymma spel. En hisnande skräckfylld kamp mot klockan väntar. Saw 3 bjuder precis som de tidigare skräcksuccéerna i serien på allehanda uppfinningsrika behandlingsmetoder, och nu har Jigsaw dessutom en ny topptrimmad tortyrkammare.

Jigsaws grymma spel fortsätter medan Jigsaw själv kämpar för att leva lite längre då han har långt gången cancer. Jigsaw har en assistent i Amanda som överlevt hans grymma spel två gånger.

Jag har förresten Shawnee Smiths autograf på bilden ovan. Det är hon som spelar Amanda.

De senaste kvällarna har jag börjat dricka smoothies från basen och har märkt att jag blir mycket mättare på det än att bara äta mjölk och musli. Så det ska jag fortsätta med.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #saw

0 reaktioner till “Fredag och ledig”

  1. Energidrycker dricker jag mycket i perioder. Jag brukar oftast köpa det från lidl, det är den som heter Kong, väldigt go enligt mitt tycke. Och så mycket billigare än tex red bull.

  2. Vilka fynd du gjorde ändå, perfekt när man hittar på saker kan vill ha. Sådant brukar uppskattad verkligen.

  3. Härligt med en ledig dag. Tillhör dom som aldrig förstått vitsen med energidrycker 😊 Sådant kan vara så dyrt också. Bra att du hittade handtvålen lite billigare i alla fall.

  4. Jag tycker det är otäckt med redbull, har aldrig gillat smaken heller 🙈. Älskar verkligen acos produkter ,:) dock har jag inte testat handtvålen 😊

  5. Trevligt att göra en utflykt. Apoteket brukar ha ta 3 betala för 2. Det är bra 👍. Va ju bra att du åt då. Smoothies är gott. Dricker det på morgonen på veckan. Lätt att få i sig bra grejer 😊.

    Hoppas du har en bra lördag!

  6. Jag dricker monster ibland och de är goda men red bull tycker jag är alldeles för sött för att dricka. Duktig du var som valde bort chokladen och bara köpte en liten chips påse. Saw filmerna är så bra 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *