KLANTSKALLEN HAR VARIT FRAMME IGEN

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra lördag!

Här har man kollat på Fear the walking dead och har hunnit fram till andra säsongen. Har varit ute på en liten promenad men det var så halt så jag gick bara ut på en promenad på ca 10 minuter.

Till middag åt vi egengjord paj med ost och skinka. Det var så gott. Efter middagen så gick jag ut för att ta bussen. Hanna inte mer än ur från dörren plus några meter innan jag totalt missade en stor knöl som bildats på parkeringen. Trampade snett så jag ramlade. Tur jag hade min stora vinterjacka på mig. Har inga synliga sår men förmodligen kommer jag vara öm i kroppen och ha några blåmärken imorgon.

Jag åkte in till pressbyrån och köpte två monster energidrycker. Så nu har jag en gratis dryck att hämta ut nästa gång jag går in på pressbyrån.

Ikväll har jag kollat på Saw IV på viaplay

Medan Jigsaw själv ligger på obduktionsbordet och de hittar ett litet kassettband i hans magsäck så ringer de mordutredarna. Frågan är även om han är död kommer hans grymma lekar fortsätta. De inser snart att det inte är slut och när de hittar hans senaste offer inser att han måste han en kumpan men frågan är vem?

Detta är den fjärde filmen av saw filmerna. Trots att Jigsaw är död så fortsätter hans grymma lekar på samma grymma sätt som förut. Detta är en samling filmer som ´man inte bör se om man är känslig eller lätt får mardrömmar för filmerna innehåller en hel del blod.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #saw #uppsalabloggar #klantigatjejen #klantig #vardag #personligt

0 svar på ”KLANTSKALLEN HAR VARIT FRAMME IGEN

  1. Så gott med ost och skinkpaj, det måste jag verkligen göra ganska snart. Ska att du kom ut på en promenad även fast det var halt. Spännande med saw filmerna ju

  2. Är Så himla lätt att halka omkull nu, det är snorhalt överallt. Man går som en pingvin. Hoppas att du inte blir alltför öm efter fallet.

  3. Aj så ont att ramla så! Jag hoppas att du inte känner dig mörbultad imorgon. Själv snubblade jag på en sten häromdagen.

    Jag tror nog inte att jag ska se Saw-filmerna. Har blivit känsligare med åren, så jag kan känna obehag av alltför brutala och blodiga scener.

  4. Hoppas du mår bättre efter fallet. Jag tror jag ska se om The Walking Dead och kanske nån av dess spin-offs. Blir sugen på det nu när The Last of Us kommit, och jag insett att jag nog tycker att just The Walking Dead är allra bäst. Skräck är nåt jag tokgillar, men blod och splatter fixar jag inte riktigt. Det ska vara övernaturlig skräck, som The Conjuring. Av den anledningen har jag aldrig sett Saw-filmerna.

  5. Men fy det där lät smärtsamt. Samtidigt börjar jag fundera på varför ingen åtgärdat saken?! Har för mig att när man ramlar så där har man rätt till skadestånd. Kolla upp saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *