Lite öm i kroppen

Hallå där!

Hoppas eran söndag varit bra.

Jag är öm i kroppen efter gick och ramlade igår. Tog idag en bild på vad som fick mig att ramla. Denna gjorde att jag trampade så snett att jag ramlade bakåt. Hade jag haft andra skor tex mina sneakers hade jag inte nog klarat mina fötter så bra som jag gjorde. Sen gjorde min vinterjacka att jag inte fick så mycket skrapsår som jag skulle ha fått om jag haft tunnare kläder på mig. Detta ser ut som en grushög men den är tydligen stenhård då en personal försökt få bort den. Så det är nog is den består av is eftersom annars skulle den gått och ta bort. Till sist är jag glad att jag ramlade bakåt istället för framåt då om jag ramlat framåt hade ansiktet eller händerna tagit det värsta.

Ikväll har jag kollat på Saw V på viaplay.

Handling:

Hans budskap är rättfärdigt. Hans kärlek är evig. Hans gåva är livet. Med alla döda och ruttnande i sina gravar är det upp till utredaren Hoffman att ta över Jigsaws mordlystna traditioner. När Hoffman inser att hans identitet kan avslöjas måste han ta till all sin kunskap och skicklighet som polis för att spåra upp allt och alla som kan avslöja honom. Leken med döden får en ny skepnad och gränserna tänjs ut ytterligare.

Detta är alltså femte sawfilmen. Detta är en väldigt bra fortsättning efter att jigsaw har dött. Fast han är död fortsätter hans grymma lekar av hans kumpan som polisen än inte listat ut vem det är. Däremot så finns jigsaws kumpan närmare än polisen tror.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #personligt #vardag #filmnörd #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Lite öm i kroppen”

  1. Oooh, de filmerna är så läskiga! Ändå kan jag inte undvika att se på dem. De är samtidigt så välgjorda och bra, enligt mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *