Titanic i 3D

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra.

Här har man varit på radion. Har jobbat på det manus jag ska spela in på onsdag. Har varit ut på en promenad med några av de andra på radion. När jag slutade på radion så gick jag ner till radion och tog bussen hem. Så har gått över 6000 steg.

Ikväll har jag sett på Saw VI på viaplay.

Handling;

Specialagent Strahm är död och kriminalaren Hoffman har trätt fram som den självklare efterträdaren till Jigsaws arv. Men när FBI börjar bli alltför närgångna tvingas han sätta igång spelet igen och Jigsaws stora plan börjar närma sig en upplösning.

Detta är den sjätte sawfilmen. Denna film har jigsaws fd flickvän en ledande roll i. Detta är en väldigt bra forsättning av den femte sawfilmerna. Denna film kom 2009.

Imorgon är det onsdag och då ska till radion. Däremot ska jag gå på bio. Hade tänkt sluta en timme tidigare då filmen som är titanic börjar redan vid 15.00. Däremot när jag tog upp det med en handledare så sa han men om du skriver en recension så kan du räkna biobesöket som arbetstid. Filmen är ju över 3 timmar lång så jag är inte klar förrän 18.15. Har också berättat för personalen på boendet att jag inte kommer hem förrän vid sju tiden. Har också fixat så jag fått gorbys så jag kan äta en vid elva som vanligt på lunch och sedan en till som jag tänker äta vid ett tiden för att jag ska ha något i magen när jag går in på bion då jag som sagt inte är klart förrän tidigast 18.15.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #film #bio #personligt #vardag #titanic #bestofnouw

0 reaktioner till “Titanic i 3D”

  1. Åh så kul att gå och se Titanic på bio. Jag skulle gärna vilja se den filmen igen, även om jag tyckte att slutet var alldeles för sorgligt. Så bra att du kan räkna filmens tid som arbetstid när du skriver en recension. Det kan man verkligen kalla att förena nytta med nöje😊

  2. Så skönt att ha allting ordnat inför biobesöket imorgon, då slipper du fundera kring mat och liknande sen. Härligt att röra på sig också.

  3. Vad kul att se på bio det var länge sedan jag gick på en bio och kollade på film kul med en lång film med mamma kan kolla på 😊😊

  4. Vad handlar radiomanuset om? Så spännande med radiojobb, alltså. Jag vill jättegärna se Titanic i 3D och ser fram emot att läsa din recension. Jag har höga förhoppningar på denna filmversion och då är jag inte ens ett Titanic-fan.

  5. Skönt att röra på sig lite. 6000 steg är ju ändå bra tycker jag. Inte alltid jag är uppe i det varje dag, även om jag försöker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *