Frikort kan man ha inom vården och hos Apoteket. Har du frikort?

Hos apoteket har jag frikort då jag äter ganska mycket mediciner. När mitt frikort går ut så tar det typ bara 2 månader så är jag nästan uppe i frikort igen. Hos vården tror jag inte jag har frikort då jag bara träffar min läkare en gång i halvåret. Det är om jag typ måste åka och spola öronen på vårdcentralen. Vilket jag inte behövt på ett tag nu tack och lov.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

4 reaktioner till “Frikort kan man ha inom vården och hos Apoteket. Har du frikort?”

  1. Nej, jag äter inga tabletter men det är bra att det finns för det är dyrt på Apoteket så det är bra att det finns om man behöver så att det blir lite billigare ibland i alla fall

  2. Nej verken frukost på det ena eller andra, men hade när jag hade problem med min mage för ett par årsedan och var på typ 11 läkarbesök och massa mediciner på det. Bra att det finns tycker jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *