Senaste gången du var till läkaren var…

Sist jag var till läkaren på Affektiva var i april. Då kunde inte personal följa med pga. Corona så då följde mamma med mig. Det gick väldigt bra och läkaren efter att ha fått godkännande av mig så gick hon igenom mina mediciner och vad jag äter dom för. Mamma sa att hon tycker det är bra att hon vet vad för mediciner jag äter. Går till läkare en gång i halvåret bara för att stämma av hur jag mår och om det behövs någon justering av medicinerna. Ska förmodligen gå till läkaren i oktober. Vi får se om det blir personal eller mamma som följer med mig. Ska definitivt ta upp det att jag sov mig igenom ett brandalarm och inte ens vaknade.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

0 reaktioner till “Senaste gången du var till läkaren var…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: