Senaste gången du var till läkaren var…

Sist jag var till läkaren på Affektiva var i april. Då kunde inte personal följa med pga. Corona så då följde mamma med mig. Det gick väldigt bra och läkaren efter att ha fått godkännande av mig så gick hon igenom mina mediciner och vad jag äter dom för. Mamma sa att hon tycker det är bra att hon vet vad för mediciner jag äter. Går till läkare en gång i halvåret bara för att stämma av hur jag mår och om det behövs någon justering av medicinerna. Ska förmodligen gå till läkaren i oktober. Vi får se om det blir personal eller mamma som följer med mig. Ska definitivt ta upp det att jag sov mig igenom ett brandalarm och inte ens vaknade.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

11 reaktioner till “Senaste gången du var till läkaren var…”

  1. Hm, senaaste gången som jag var till läkaren är för ett år sedan när jag fick en muskelbristning på en fotbollsmatch. Oj, då sover man hårt när man inte vaknar av att brandlarm.

  2. Skönt att du går till dom var 6 månad. Skulle de vara något då så kollar dom jo upp de. Jag har inte varit hos läkaren sen augusti.

  3. Skönt att det var en bra läkare iallafall. Jag har varit hos så många de senaste men ingen vidare tyvärr. Komiskt, jag sov också igenom ett brandlarm häromnatten och jag brukar annars vakna av minsta lilla.

  4. Det är ju bra att dom kollar upp hur man tycker det känns med medicinerna man tar. Om dom ska justeras eller inte m.m.

  5. Bra att ha någon med sig så att de lyssnar bättre, hoppas att de tar det på allvar och justerar medecinerna så att det blir bättre för dig

  6. Så bra att du får en riktig medicingenomgång två gånger per år. Tycker att det slarvas med det en hel del tyvärr. Viktigt att ta upp det med brandlarmet. Så hårt ska man ju inte sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *