Senaste gången du var till tandläkaren var…

För några månader sen. Det var bara en undersökning. Jag hade inga hål eller något som behövdes åtgärdas tack och lov. Jag har haft en väldigt tandläkarskräck. Det gick så långt att jag tog bort bedövningssprutan med ena handen. Då sa tandläkaren att jag hade tur för jag kunde ha skärt sönder handen på den. Efter det så fick jag gå till en specialist några gånger. Däremot så har jag en bra tandläkare nu som vet om att jag varit rädd för tandläkaren. Jag har också tandvårdskort via kommunen. Det gör att jaf betalar 150kr varje gång och till jag kommit upp i någon summa som gör att jag har frikort.

#nouwinfluencer #bestofnouw #nouwbloggare #uppsalabloggare

6 reaktioner till “Senaste gången du var till tandläkaren var…”

  1. Tror de var 2013, hade tänder som skulle dras ut, hål skulle lagas och rotfyllningar.. allt gick på typ 10.000 och jag har tandläkar skräck fy fan säger jag bara 😟 Värsta tiden MEN de var underbara emot mig. Ena strök min axel o lugnade mig med ord samtidigt som hon var assistent 😊

  2. Har inte varit hos tandläkaren på jättelänge, går väl dit om jag måste men misstänker att det blir väldigt dyrt i så fall så jag drar mig för att gå dit

  3. Var hos tandläkaren i somras, men det var för att det var akut….blir alltid väldigt dyrt och precis som med min syster och min mor så rasade tänderna sönder efter mina två graviditeter. Tandläkarna säger att det inte har med saken att göra, men samma sak händer alla kvinnor i vår släkt….

  4. Jag var hos tandläkaren igår. Ska dit idag med. Tandsten. Det är inte det roligaste att gå till. Jag kan jämföra det med att gå till sjukan. För båda är ett måste ibland bara.

    Jag har med ett kort som jag bara betalar en vis summa på vad jag än går till hos tandläkaren. Så det är bra 🙂.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *