Min last – Energidryck

Handen på hjärtat alla har vi någon last här i livet. Något vi kanske dricker för mycket av fast vi vet att det kanske inte är bra i det långa loppet. Min last är helt klart Energidryck. Jag dricker minst 1 per dag ibland 2. Men då jag dricker två så dricker jag oftast red bull den med inget socker. Skulle jag dricka exempel 1 nocco eller 1 celsius så är det max 1 som gäller. Nocco eller Celsius innehåller nästan 200mg koffein per burk. Har även läst att energidrycker inte är bra för njurarna.

Så nu ställer jag fråga till dig vad är din last?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

7 svar på ”Min last – Energidryck

  1. Min last är också energidryck. Dock dricker jag inte någon annan än just Celsius. Har aldrig druckit Red Bull, Monster eller någon sådan typ av energidryck. Började dricka Celsius inför mina gymbesök men dessvärre vande jag mig vid att dricka dagligen oavsett träning eller inte då det blev så lättillgängligt med flak hemma.

  2. Klart alla har en last. Min last är coca cola snus och kaffe haha de är inget jag kommer att kunna ändra på – det är mitt liv min last 😉

  3. zeroläsk är min stora last. Borde inte dricka så mycket som jag gör, men så är det. Energidryck har jag aldrig druckit, och inget jag skulle göra heller.

  4. Jag dricker energidryck väldigt sällan men däremot snusar jag lyft, (snus utan tobak med nikotin) .Jag gillar kaffe mycket också och choklad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *