Harry potter Marathon

Har idag inlett Harry potter marathon. Självklart börjar jag med Harry potter och de vises sten. Kollar på den just nu.

Harry potter bor hos sin moster och hennes familj. Plötsligt börjar konstiga saker hända och Harry råkar släppa ut en orm på ett zoo. Det börjar komma brev med ugglor och när Harry fyller elva kommer Hagrid och ger honom ett brev. Harry är nämligen trollkarl och har fått plats på Hogwarts. På Hogwarts möter han Hermione och Ron som blir hans bästisar. De tre måste lista ut vad fluffy en trehuvad hund vaktar och varför vill snape åt det?

Mitt favorit citat från filmen är något Dumbledore säger:

It does not do to dwell on dreams, Harry, and forget to live.

Det känns rätt sjukt att det är 20 år sedan denna film släpptes då den släppaes 2001. Jag gick började Högstadiet det året. Det känns verkligen som decades ago.

Vad gjorde du för 20 år sedan?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw #filmnörd

5 reaktioner till “Harry potter Marathon”

  1. Harry Potter tycker jag är bra än idag. Går någon av dem på tv & det inte är något annat. Så kollar jag Harry Potter 😊.

    Shit! 😮är det 20 år sen?! 😃 känns inte som så lång tid. Men länge är det ju.

  2. Helt ofattbart att det är så längesen. Läste den för mina barn då de var små. Det bästa är att man får följa honom under flera år och att böckerna ”växer” med det.

  3. Här har det blivit mycket Harry Potter. Yngsta dottern älskar filmerna och kan se dem hur många gånger som helst <3 Galet att det är hela 20 år sedan filmen kom <3

  4. kom ihåg när dessa filmer kom it. jag tyckte inte jätte bra av dem . men det är bra att det finns olika variat typer utav folmer annars hade ju allt varit tråkigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *