Trött på att vara trött

Hallå finisar!

Har idag pratat med sköterskan och fått okej att ta pollenmedicin igen. Ska ta första tabletten imorgon och sen ska jag in på apoteket och hämta ut vad jag beställt. Innan dess ska jag till vårdcentralen för att få min första covid vaccin spruta. Känns bra för mig att ta det då det skyddar en från att bli väldigt sjuk om man får covid-19. Jag har peppar peppar inte fått det än och jag hoppas det fortsätter så. Jag ser det också att ju fler vi är som vaccinerade desto mer skydd har vi ute i samhället.

Idag har jag också delvis varit påverkade av pollen men jag har kunnat komma ut på en promenad. Måste också gå och lägga mig i tid ikväll då jag ska upp halv nio imorgon. Har tid kvart i tio på vårdcentralen.

Nu ska jag kolla på På gränsen med Peter Jihde på viafree.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *