För kärlekens skull

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Min har varit lite seg. Känner fortfarande av pollen. Det började igår och med att jag typ nös tre gånger när jag var inne på en affär. Självklart så höll jag armen för när jag nös. Kände innan att jag skulle nysa. Sen igår kväll så var det fortfarande att jag nös. Så kvällen var allt annat än rolig. Idag har det blivit bättre men känner fortfarande av näsan och även att jag varit trött. Imorgon ska personalen ringa till sköterskan för att få ok att jag får börja med medicin mot pollen. Har redan beställt tabletter eftersom jag hade bara en tablett kvar av de jag har i mitt medicinskåp. Beställde också en nässpray för att få bukt med näsan. Hoppas detta ger sig tills jag ska få vaccin på tisdag.

Har ikväll sett filmen Ted för kärlekens skull som självklart handlar om Ted gärdestad. Ted spelas av Adam Pålsson. Har inte du sett filmen så är det ett bra tips att se den då den också speglar Teds psykiska ohälsa. En av låtarna från Ted gärdestad heter För kärlekens skull och den låten har en speciell plats i mitt hjärta. Den spelades nämligen i början av en väns begravning då man gick in i kyrkan. Vännen tog livet av sig tyvärr.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

0 reaktioner till “För kärlekens skull”

 1. Usch det är ju så jobbigt med pollen, hoppas att medicinerna hjälper. Ditt inlägg påminner mig om att jag måste börja ta mina allergimediciner regelbundet med.

  Jag har inte sett filmen om Ted men jag gillar den låten. Sorgligt med vännen som tog livet av sig. Det är så många som mår dåligt och det gör mig ledsen.

 2. Fast är det allergi så kan du ju vaccinera dig, gissar att de är mot covid. Allergi är ju ingen förkylning. Så är det mycket pollen ute nu. Den filmen har jag hör väldigt mycket gott om. Jag borde helt klart se den. Bra att du påminde mig om filmen 😊

 3. Fy då för allergi det är vidrigt på alla sätt och vis! Jag har det själv och nu i dessa tider vågar man ju inte nysa för folk bara stirrar på en som man är pestsmittad 🤨

 4. Låter inte alls kul att ha pollenallergi. Hoppas att medicin & nässpray kommer fort. Att du även får okej ifrån sjuksyster att ta pollen medicin 🙏🏻.

  Ted filmen har jag sett. Tyckte att den var lite obehaglig. Åxå bra film. Men han har gjort många grymt bra låtar 😊.

  Hoppas att du får en bra vecka 🤗

 5. Usch för allergi, hoppas det blir bättre snart!

  Det här är en film som jag har tänkt se många gånger men det har liksom inte blivit av. Antar att jag får se till att ta tag i det snart.

 6. Känner verkligen av pollenen jag med. Så pinsamt då man alltid låter förkyld, men kan ju inte vara hemma för det. Då hade jag inte kunnat jobba på flera månader..

 7. Åh Så jobbigt med pollen. Jag har också känt av lite mest i ögonen dock. Hoppas det snart blir bättre. Den filmen är så bra! Sett den flera gånger och älskar Teds musik. Beklagar det som hände din vän ❤

 8. Filmen om Ted Gärdestad är bra och den är känslosam tycker jag. Blir illa berörd av att se den och så sorgligt att ingen egentligen såg hur dåligt han mådde. Helt klart sevärd film

 9. Ja pollen är jättejobbig och den knäcker en emellanåt, det går upp och ner för mig. Just nu har jag ju varit jätteförkyld och då verkade den knuffa bort pollen för et ttag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *