A good day

Idag har det varit en sådan underbar dag!

Tack för alla fina kommentarer på det förra inlägget!

Idag så kom morsan och C och hämtade mig för vi hade planerat att åka till Gränby tillsammans. Detta eftersom jag hade kollat och sett att jag hade ett erbjudande på Ica gränby att jag fick en flaska Zeroh gratis och sen kunde köpa 2 till för 30kr. Så jag fick 3 st för 30kr. Det är minst halva priset. Köpte även hushållsartiklar som avfallspåsar och disksvampar.

Efter vi kom hem till mig så gjorde vi egen pizza och sedan efter vi ätit gick vi en promenad i skogen i det underbara vädret. Så jag har gått minst 6000steg idag. Nu sitter jag och kollar på skräckfilmen Come play.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

7 svar på ”A good day

  1. Så härliga promenader du tagit. Sådant blir man ju glad av, jag älskar att bege mig ut och gå. Sen så du fyndat och perfekt med gratis Zero 😃

  2. Å, jag älskar ekorrar! Lyckost dig som fångade en på bild. De är annars väldigt snabba. Låter som att du och din mamma haft en jättemysig dag tillsammans. Kan tänka mig att det är värdefullt med både sällskap och utomhusvistelse. Come play har jag nog inte sett, vad handlar filmen om?

  3. grönby har jag inte hört talss om . vart ligger det ? härligt med o få billigare pris med dricka 😊 gott o göra egen pizza 😊 åt oxå pizza igår.

  4. Underbart med gemenskap och promenader tillsammans. Och det ger så mycket kraft i ens skäl när solen får verka lite.

    Billiga priser och fynd gillas skarpt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *