Hur svårt ska det va?

Åh jag blir tokig snart.

Idag var det ytterligare en ny vikarie som är helt ny. För mig betyder en ny vikarie att jag inte kan slappna av för jag måste hålla koll så jag får medicinerna jag ska ha. Trött på att det hela tiden kommer nya vikarier samtidigt så är tre av den vanliga personalen sjukskrivna. Så hela helgen är det bara vikarier som jobbar.

Plus att det är väldigt svårt för dom som jobbar att svara på sms och sen skyller på att det bara kom till den ena telefon. Irriterad är bara förnamnet. Hade det varit för några år sedan så hade jag dragit här ifrån.

Det som är värst för mig när det kommer till vikarier eller ny personal är att de känner inte mig. Som ikväll när jag fick min vid behovs medicin mot ångest så fick jag inte ens frågan hur mår du?

hur fel är inte det?!

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #borderlinepersonlighetsstörning #jagvågartala


0 reaktioner till “Hur svårt ska det va?”

  1. Förstår att det måste vara väldigt frustrerande och påfrestande med en massa nya vikarier hela tiden. Men jag gissar på att de faktiskt gör så gott de kan. Det är ju inte lätt för dem heller när de är nya och inte riktigt har koll på varken rutiner eller annat.

    Hoppas att du får en fin helg i alla fall 🌸

  2. Det där med vikarier är en så svår bit. De behövs verkligen och många är så grymt bra. Sen har jag också sett det du berättar om, och det är inte ok. För visst tar det lite tid att komma in i jobbet, och nya måste få en chans att lära sig. Men vissa bitar hoppas man ju på att dom har t.ex fråga hur någon mår som precis fått behovsmedicin,

  3. Kan förstå att det är jobbigt när det bara är nya vikarier som inte känner dig, men det är inte lätt att vara ny. Att däremot fråga hur någon må är en av de viktigaste saker att fråga så det borde inte vara svårt. Hoppas du får en fin helg <3

  4. Som du skriver är ett-hur-mår-du verkligen en enkel handling och en handling som dessutom gör skillnad. Som vårdtagare känner man sig sedd, och det är viktigt. Kanske kan du hjälpa de nya vikarierna genom att berätta hur viktigt det är för dig att de tar sig den tiden att se dig? Jag är ledsen att det blir såna röriga och jobbiga dagar för dig.

  5. folk kommer inte fråga hur de mår hur sorgligt de en är. men svenska samhället är rätt egoistisk. men jag förstår definitvt att man vill ha frågan för att någon ska visa omtanke. tråkigt de med vikarierna. de borde anställda olk som är kunniga o kan sitt jobb inte bara för att de måste ha.

  6. Förstår dig att det kan va lite jobbigt med vikarie eller ny personal. För det är en trygghet att veta att det är samma personal som kommer. Som vet vad du behöver. Det var dåligt tycker jag. Att personen inte fråga hur du mår 🤨.

    Hoppas att helgen går bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *