Helgens planers…

Hallå där!
Hoppas er torsdag varit bra. Här i Uppsala har det varit kallt. Har lyssnat på ljudbok på både bussresan till och från radion. Idag har jag kollat på dokumentär då jag inte riktigt vet vad mitt nästa program ska handla om än. På väg hem åkte jag till Gottsunda och handlade lite. Hittade redbull för 10kr/styck plus pant så köpte fyra direkt.

Ikväll har jag kollat på The maze runner på sfanytime.

Handling:

Thomas vaknar upp i en hiss, Han minns inte sitt namn till en början bara att han kommit till något som kalla gläntan och att det är bara unga pojkar där. Han får infon att varje månad får de en ny person med hissen, Thomas minns inte mycket men meningen Wicked is good minns han. Efter bara några dagar så kommer hissen upp nu med en tjej som har en lapp i handen. Att bon är den sista för alltid. Thomas inser att gläntan är omgärdad av en stor labyrint och att de måste försöka ta sig därifrån.

Ska thomas lyckas hittat en väg ut?

En riktigt bra film. Spännande från början till slut. Denna film är baserad på boken The maze runner av James Dashner. Filmen är den första av tre filmer / böcker i Maze runner serien.

Ikväll har jag också köpt en biobiljett. Jag ska se Lord of the rings: Fellowship of the ring extended edition på lördag då den börjar redan 12.40.

Har föresten fått kontakt med filmbolaget som ska skicka mina två biobiljetter till filmen M3gan så nu har de fått min adress så får biobiljetterna nästa vecka. Ser verkligen fram emot att se den filmen.

Imorgon ska jag vara hos frisör vid 13.00 för att klippa mig. Det behövs verkligen då det börjar bli slitet i topparna och trassligt bak i nacken. Kommer definitivt ge er en bild hur det blev sen.

#nouwinfluencer #influencer #film #vardag #vardagsliv #funktionsnedsättning #funktionsvariation #personligblog #personligt

0 reaktioner till “Helgens planers…”

  1. Skönt att lyssna på ljudbok på bussen eller för huvudtaget när man reser. Tycker jag. Hoppas att du kommer på något att ha i ditt program.
    Den filmen är bra 🙂.
    Skulle med behöva gå till frissan. Då mitt hår börjar bli så långt. Hoppas att du blir nöjd efter frissan 🙂.

    Ha en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *