Fem en fredag v.3: skrivna ord

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vem skrev du senast ett brev till?
  2. När skrev du senast under ett kontrakt?
  3. Har du någonsin skrivit dagbok?
  4. Har du en läslig handstil?
  5. Vad brukar du oftast skriva på din inköpslista?

1. Vem skrev du senast brev till?

Jag minns faktiskt inte när jag skrev brev till någon då det var när jag var yngre.

2. När skrev du senast under ett kontrakt?

Det var nog 2015 när jag skrev på kontraktet för denna lägenheten, Nu mera så sköter min godeman allt sådant. Han har inte bara ekonomin utan har de andra delarna då han kan skicka in papper i mitt namn utan att behöva ha min signatur. Det känns väldigt skönt.

3. Har du någonsin skrivit dagbok?

Ja det har jag. Jag minns att jag gjorde det när jag gick i gymnasiet. Det var ett sätt för mig att skriva hur jag mådde utan att någon skulle läsa och komma med tusen frågor vilket skulle bara få en att må sämre. Jag hade svårt ibland på gymnasiet att kunna beskriva mina känslor på ett sätt så en annan skulle förstå. Inser att det var min ADD som var en orsak.

4. Har du en läslig handstil?

Ja det har jag. Ibland om man är trött så kan man ha en handstil som kan vara svårt att läsa. Däremot skriver jag mest på mobilen eller datorn så det är inte ofta jag skriver för hand.

5. Vad brukar du oftast skriva på din inköpslista?

Jag brukar oftast skriva upp saft och energidryck.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #uppsalabloggar #femenfredag #frågor

0 reaktioner till “Fem en fredag v.3: skrivna ord”

  1. Håller med om det där med brev, ingen aning när man skrev det sist faktiskt, men måste var minst 20 årsedan. Kontrakt har jag däremot skrivit några ggr – både på bostäder och jobbmässigt. När det gäller handstilen så skriver jag väldigt tydligt och fint, så brukar jämt få skriva allt som skall skrivas

  2. Ja ibland blir det riktiga kråkfötter när man har bråttom o ska skriva ner något till stöd för minnet. Energidryck har jag nog aldrig druckit, men de yngre i familjen gör ju det, blir inte det dyrt i längden? Ha en fin helg

  3. Det är alltid bra, tycker jag, att skriva ner sina känslor. När man ser tankar och känslor på papper så är det lättare att bearbeta dom. Om jag har varit riktigt arg och irriterad på någon, så har jag också skrivit ner det i form av ett brev till vederbörande. Men jag har aldrig skickat brevet, för när jag läst igenom det så kan jag riva sönder det, och så känns det mycket bättre på något vis.

  4. Skönt att det fungerar med god man. Det är ju viktigt att sånt funkar. Dagbok kan verkligen vara ett sätt att få ordning i tankarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *