Ny frisyr

Hallå där!

Hoppas er fredag varit bra.

Här har man varit hos frisör och klippt håret. Känns så härligt då jag blivit av med det slitna och att hon tunnade ut håret i nacken då det var så tjockt och att det trasslade sig. Älskar känslan i håret när man går från frisören nöjd. På väg hem så var jag in på Rituals och köpte ett stort badlakan och Hair mask så kom upp i de 450kr så fick gåvan. Hår masken fick jag en liten provförpackning i min adventskalender och tycker den är väldigt bra.

Ikväll har jag kollat på Maze runner: the scorch trials på sfanytime.

Handling:

Thomas och de andra som lyckades ta sig ut ur labyrinten har kommit till ett ställe där de kan vila och framför allt duscha. Däremot så upptäcker Thomas att de inte är vad det ser ut att vara. Han med några andra lyckas rymma och ta sig ut i öknen och försöka hitta några som kallar sig The right arm.

Ska thomas lyckas rymma igen från Wicked för de får veta på resan att de är tagged och tillhör wicked. Detta är film nummer två i serien maze runnner. Denna film är baserad på boken Maze runner: the scorch trials av James Dashner.

I @karinholen s utmaning ska jag

Sätt din spellista på shuffle och lista de tre första låtarna som spelas.

1. Love the way you lie med Rihanna och Eminem

2.Så klart med Petter

3. Jag orkar inte älska dig längre med Nanne Grönvall

Imorgon är det lördag. Då ska jag se Lord of the rings: Fellowship of the ring extended edition på bio. Den börjar 12.40 så kommer åka 11.40 härifrån och är nog inte hemma förrän halv sex tror jag. Då filmen är över tre timmar.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Ny frisyr”

  1. Åh va härligt o gå till frisören. Jag måste oxå fixa mitt långa hår men få bli lite senare. Skönt för dej att få det gjort.

  2. Vilken fin frisyr du fick, det är så skönt att bli av med de slitna håret. Rituals hårinpackningar är så härlig och bra för håret bonusen är ju att de luktar så gott

  3. Det är verkligen härligt att klippa sig, jag blir alltid så sömning när frisören håller på med mitt hår. Så skönt 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *