Berätta något du har lärt dig the hard way

Hos @karinholen s utmaning ska jag berätta något som man lärt sig the hard way.

Till och börja med så tror jag alla har något som man lärt sig the hard way eller den hårda vägen på svenska.

Jag lärde mig att ju mer jag ville gömma mitt problem med maten gjorde bara att det syntes mer. Att jag hoppades att det inte märktes att jag inte åt alla mål om dagen på skolan. Nu ser jag saken ur en annan synvinkel och tycker jag verkligen var naiv att tro att de inte skulle ha koll på vilka som dök upp till middagen för att ta ett exempel.

Numera äter jag alla målen fast jag ibland inte är hungrig men vet att för att min kropp ska orka så måste man äta. Plus ska man gå ner i vikt på rätt sätt så är det viktigt att äta tillräckligt för att kroppen ska orka kunna klara träningen som gör att man går ner i vikt.

Så vad har du lärt dig the hard way?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #personligt #psykiskohälsa #vikt #denhårdavägen #utmaning

0 reaktioner till “Berätta något du har lärt dig the hard way”

  1. Vissa saker lär man sig the hard way, det viktiga är nog att man lär sig och att man inte fastnar i att man lär sig det den vägen. För precis som du skriver – efter en tid tar man lärdom och ser det ur en helt annan synvinkel.

  2. För mig är det nog att jag inte sate ner foten mot mitt ex betydligt tydligare, att jag var för snäll. Även att jag skyddade honom inför barnen hela tiden. Tänk om jag hade fått göra om det i mitt liv.

  3. Att man inte ska vara för snäll och att lyssna på magkänslan. Magkänslan har alltid rätt och idag lyssnar jag på den. Det är vad jag har fått lära mig den jobbiga vägen 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *