Vilket år har varit tuffast hittills i ditt liv ?

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här i Uppsala har vi snö och ca -6 grader. Bilden ovan har jag tagit när jag stod och väntade på att bussen när jag skulle till Gottsunda för att handla. Har inte räknat antal steg idag då jag varit trött och haft ont i huvudet. Det var pga igår att jag var på en film som var 3,5timme lång. Men den filmen var helt klart värt det.

I @karinholen s utmaning ska jag berätta vilket år har varit tuffast ,hittills, i ditt liv och varför?’

Det måste nog vara 2012 helt klart. Året hann inte mer än börja innan en vän tog sitt liv. Var med på begravningen som var så fin. Åkte in och ut på psyket och efter en överdos som fick jag LPT på mig och blev kvar i flera veckor. Däremot så lyckades jag under en promenad som skulle vara 30 min. Jag kom tillbaka efter 6 timmar med polis. Jag hann i alla fall ha roligt då jag var med en vän. Medan jag var på psyket lyckades jag också få en lunginflammation vilket gjorde att jag hade en sänka på runt 422 och väldigt hög feber. Jag fick antibiotika först intravenöst och sedan tablettform. Minns att jag blev extremt trött och fick dålig smak i munnen.

Däremot så fick jag flytta till behandlingshem samma år och det är jag glad för. Det räddade mitt liv även fast det var tre jobbiga år där så fick jag den hjälpen jag behövde.

Ikväll har jag kollat på Maze runner: the death cure på sfanytime.

Handling:

För att rädda Minho som är fast i en stad som kallas the last city där han utsätts för test. Allt för att hitta en bot på viruset som kallas the flaire. Thomas och de andra behöver hjälp av Teresa som jobbar i staden efter att ha förrått dem i andra filmen. De måste bland annat få bort taggningen de har i nacken som wicked gjort.

Denna film såg jag redan när den kom på bio 2018. Minns att jag tyckte filmen var så bra att jag kollade hela filmen utan att behöva gå på toa. Den är rätt lång då den är 2 timmar och 17 minuter. Detta är en den avslutande filmen i Maze runner triologin. Denna film är baserad på boken The death cure av James Dashner.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Jag ska till radion. Får förhoppningsvis min vinst i brevlådan denna vecka så jag och en vän kan kolla på Megan nästa helg. Har bara hört bra om den filmen och det är tydligen redan klart att det blir en andra film.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #utmaning #vardag #personligt

0 reaktioner till “Vilket år har varit tuffast hittills i ditt liv ?”

  1. Det måste ha varit ett riktigt tufft år för dig. Tur du fick riktig hjälp till slut och att det trots allt gått bra till slut

  2. Du var onekligen med om mycket det året. Tänk hur tiden liksom går i cykler. Brukar reagera på den saken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *