Vilket år har varit roligast hittills i ditt liv?

Hallå där!

Här i Uppsala är det svinigt kallt. Även fast det bara står -6 grader så är det så man önska man kunde gå i ide som björnarna. Jag är extremt tacksam att jag har mina tumvantar. Lyssnade på min ljudbok när jag åkte bussen till radion. Väl på radion så hade vi lyssningsmöte. Vi lyssnade på varandras program som hade kommit ut efter förra lyssningsmötet. Jag har kommit fram till vad mitt nästa program ska handla om.

När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum och gick in på coop och handlade energidryck. Sen tog jag bussen hem till mig. Kom hem till en städad lägenhet vilket var skönt då jag inte orkade städa igår då jag var trött efter lördagen.

I @karinholens utmaning står det

Vilket år har varit roligast, hittills, i ditt liv och varför?

Det måste helt klart vara förra året, 2022 då jag blev av med min borderline diagnos i April tror jag det var. Jag hade det på känn själv då jag mått för bra de senaste åren för att ha borderline. Det är skönt att kunna lägga den där tiden bakom sig och att man kan kasta den ryggsäcken av sig och bara säga det är mitt liv och jag bestämmer hur jag vill leva det!

Sen var det skönt att de sista restriktionerna släpptes efter att ha varit pandemi i två år. Ja jag vet att viruset finns kvar men det är inte lika stor panik som det var när det första bekräftade fallet kom ut i Sverige.

Ikväll har jag kollat på The hunger games på sfanytime.

Katniss lever i distrikt 12 i Panem med sin mamma och lilla syster. Landet Panem består av 12 ditrikt och huvudstaden. Varje år är det något som heter Hungerspelen. En tjej och en kille mellan 12-18 år lottas i varje distrikt för att vara med i Hunger spelen. Där de ska slåss tills det bara är en kvar som blir vinnare i Hungerspelen. Detta år dras Katniss systers namn som tjejen och Katniss får panik och går in som frivillig. Det blir Katniss och Peeta som är kämpar från distrikt 12. Ska Katniss kunna överleva sitt Hungerspel?

Vem kan ha missat filmerna i Hungergames serien. Filmen är baserad på boken The hunger games av Suzanne Collins. Visste ni att Jennifer Lawrence som spelar Katniss är blond så när hon skulle spela in varje film så var hon tvungen att färga håret brunt och det gjorde att håret efter sista filmen var så förstört att hon var tvungen att klippa det kort så det kunde växa ut friskt hår igen.

Imorgon är det tisdag och då ska jag som vanligt till radion. Däremot ska jag sluta redan 13.15 då jag har en läkartid hos en ögonläkare 14.00. Ska möta upp en personal vid halv två. Efter vi varit hos läkaren så ska vi ta en kaffe på espresso house då jag frågade om vi kunde göra det.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #personligblog #personligt #utmaning #bestofnouw

0 svar på ”Vilket år har varit roligast hittills i ditt liv?

  1. Härligt att du har en plan kring vad nästa avsnitt skall vara redan, bra att ha en plan. Så smart att lyssna av varandras med. Förstår att det måste kännas skönt att bli av med en diagnos som inte stämde – att du mått för bra för det – såklart du skall känna att du skall leva livet, helt rätt inställning.

  2. Kan förstå att det var skönt att bli av med diagnosen. Hur länge hade du haft den? Undrar ibland hur många som borde få sina diagnoser borttagna.

  3. Förstår att det kändes bra att bli av med en diagnos. Allt beror på att du jobbat så hårt, lärt dig strategier för att kunna hantera då känslorna tar över. Du är så grym och en förebild för andra.

  4. Jag har bara sett första filmen av the hungergames och jag tyckte den var bra. Har däremot inte sett de andra filmerna, får se om och när jag gör det. Hört att de ska vara bra 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *