I need to listen

Hallå där!

Hoppas eran dag har varit bra.

Här har man varit hemma och gått en promenad ner till coop och pantat burkar. Annars har jag sänkt mitt mål till 3000 steg per dag istället för 5000 steg. Känner att om jag ska klara detta långsiktigt så behöver jag minska pressen på mig själv. Har även märkt att jag lått kan få ångest på slag när jag upptäcker att jag inte kommer nå 5000 steg. Det för mig är en varningssignal. Jag behöver också lyssna på kroppen.

Imorgon ska det tydligen bli typ 20 grader varmt. Jag ska ta det lugnt och ev åka till gottsunda men får se om jag gör det.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 svar på ”I need to listen

  1. Men så rätt tänkt… man måste ha realistiska mål och när man sedan känner att det går bra så kan man öka på målet lite grann. Viktigt att lyssna på kroppen.

  2. Helt rätt där, man ska verkligen vara försiktig när motion ger ångest istället för peppa. Speciellt när man haft ätstöringar.

  3. Bättre att sänka steget än att inte göra dem alls då når man dit man ska i alla fall =D. Håller med föreående talare att det ska ge något int eta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *