Candyman – Recension

Candyman

Handling:

En konstnär som heter Antony och hans flickvän har flyttat till det nya hippa delen av Cabrini i Chicago. Det har gått ett decennium sen de sista tornen i Cabrini revs. Där har de alltid blivit på mind om spökhistorien med den övernaturliga serimördaren med en krok istället för en hand. Han kommer fram om du står framför spegeln och säger hans namn fem gånger. Allt är normalt men sen börjar konstiga saker hända när Anthony börjar använda sig av hans namn i sitt jobb som konstnär.

Jag tycker filmen är bra men inte lika läskig som andra skräckfilmer. Men jag hoppade till några gånger. Den är lagom lång då den är ca 1 timme och 37 minuter lång. Bra skådespelare och snyggt gjord. En film jag rekommenderar om du gillar spökhistorier.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #filmrecension

0 reaktioner till “Candyman – Recension”

  1. Skräckfilmer är bra tycker jag. Men det är så svårt att finna någon som är riktigt bra. De skräckfilmer som jag har tyckt ha varit bra, har det inte varit så läskiga tycker jag.

  2. Har inte han i ”Jag vet vad du gjorde förra sommaren” också en krok som hand? Har för mig det. Har du sett den & ”Jag vet fortfarande va du gjorde förra sommaren”?

  3. Jo du har rätt han i Jag vet vad du gjorde förra sommaren & jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren har också en krok. Har sett båda filmerna och tycker de är bra.

  4. Ja det kan vara svårt att hitta sådant man tycker är bra. Själv gillar jag the conjuriing filmerna, annabelle däremot så gillar jag inte Get out eller the curse of the la Liorona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *