En dag med ångest som slutade med bio premiär

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.
Min dag har varit sådär men slutade bra.

Idag har jag varit ledig då jag alltid är ledig på fredagar från min dagliga verksamhet .Jag har lyssnat klart på ljudboken Brisingr på bookbeat.se, det är tredje boken i serien om Eragon och saphira. Recension kommer imorgon.

Nu på kvällen har jag varit på bio och sett filmen Candyman som hade premiär idag. Filmen var bra men kommer också skriva recension imorgon då jag är för trött att göra det ikväll. Kom hem halv nio från bion så det blev sent. Ändå gick jag på den tidigaste föreställningen.

Innan jag åkte till bion hade jag ångest men tror det kanske beror på för mycket energidryck. And btw så kunde jag inte låta bli att köpa ett flak med energidryck när gymgrossisten har rea. Det vart mina favoriter Monster zero ultra white 355cl istället för 500cl då de större var slutsålda.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *