Spöregn och Bio på fredag

Hallå där!

Hoppas ni inte har haft samma väder som vi.

Här har det spöregnat hela dagen så jag har inte varit ute på någon promenad. Annars har jag jobbat hemifrån och haft telefonsamtal med en av handledarna på min dagliga verksamhet. Efter middagen så fick jag hjälp av personal att städa lägenheten. Ikväll har man bokat biobiljett till Candyman som har premiär på fredag. Känns som ett tag sen man var på bio. Lägger inte trailern till Candyman nedanför.

Det slog mig idag att nästa år har jag haft godeman i tio år. Jag kan säga att jag har aldrig ångrat mig då jag helt klart inte klarar av att ha hand om mina pengar och min ekonomi. Min mamma har också varit glad åt mig då jag har den bästa godeman jag kunde ha fått. Att gå från att ha skulder och allt vad det innebär till att vara helt skuldfri och ha en buffert utifall något skulle hända.

Imorgon ska man jobba hemifrån och får se om man går en promenad men tänker i alla fall äta middag på Subway. Då det ska vara vårrullar på basen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Spöregn och Bio på fredag”

  1. Det regnar 💦rett bra här nu. Så idag kanske det är jag som får hel dags regn 🙂. Skönt att du kan jobba hemma. Kul att gå på bio på fredag igen.

    Vad bra att du har fått en bra godman. Jag har hört att visa får inte alls någon bra godman. Dem är elaka & så.

    Vårrullar är ju gott 😊😉

    Ha det så bra! 🌼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *