I’m still standing

Hej där!

Hur summerar man en vecka som inte blev som den var tänkt. Jag hade ju absolut inte tänkt mig att bli sjuk. Så har inte varit utanför lägenheten sen i onsdags. Summerar med att det suger att vara sjuk då man måste fortfarande stanna inne vid minsta symtom vilket är bra. Vi har fortfarande en pandemi som pågår.

I alla fall så kommer jag att vara ledig imorgon för att riktigt kunna känna mig 100 i kroppen innan jag börjar jobba på min dagliga verksamhet igen.

På onsdag ska jag i alla fall på bio. Ska se på Venom let there be carnage. Annars ska jag också städa lägenheten då jag inte gjort det medans jag har varit sjuk. Får se om det blir imorgon eller på tisdag. Beror lite på hur jag känner mig i kroppen imorgon.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “I’m still standing”

  1. Ja, sjukdomar kommer allt som ett brev på posten 🙂helt oväntat. Vad skönt att ha ledig dag. Inte känna stress över att jobba. Kul att gå på bio. Känn efter i kroppen vad du orkar med.

    Krya på dig! 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *