It och en vinst på Instagram

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra. Min har varit bra är äntligen blivit frisk från vad jag nu hade. Har idag varit till Ica och handlat men ett munskydd åkte på då jag inte vill bli sjuk igen. Har inte gått någon promenad men gick lite när jag var och handla så det får vara min motion idag. Imorgon ska jag jobba men hemifrån då jag tagit beslutet att jobba hemifrån denna vecka.

Nu på kvällen så har jag kollat på IT från 1990 som jag hyrde på sfanytime. Hade inte sett den förut och tyckte den var bra. Upptäckte dock att den var 3 timmar efter att jag satt igång filmen men den kändes inte lång på det sättet. Så vi får se om jag drömmer om clowner i natt.

Annars har jag inget planerat imorgon men ska försöka gå en kortare promenad. Kanske blir en promenad till coop här i Sunnersta. Oj glömde nämna det igår. Hade nämligen turen att vinna en träningsklocka på instagram igår. Får den skickad till mig så hoppas jag får den denna vecka. Kommer självklart visa upp den här när jag fått hem den.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #vinst #bestofnouw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *