Ny dag nya tag

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har jobbat hemifrån på min dagliga verksamhet första dagen efter det att jag blev sjuk. Har fått höra här på boendet att de tycker det är roligt att se mig frisk och att jag är på basen. Jag hade inte feber men jag var ju helt klart inte frisk då de sa att jag såg vimmelkantig ut förra veckan. Det ör så skönt att vara frisk så nu vill jag inte bli sjuk på länge.

Har också gått en promenad till Coop och handlade det jag behövde. Sen tog jag bussen på väg tillbaka då jag inte ville gå för långt eftersom det var min första promenad efter det att jag blev frisk.

Imorgon kommer jag nog börja dagen med en dusch och tvätta håret. Det på grund av att jag kommer inte hem förrän efter klockan åtta efter att ha varit på bion. Jag ska innan bion jobba hemifrån och bla ha indie möte via telefon.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw

0 reaktioner till “Ny dag nya tag”

  1. Vad skönt att du är frisk igen 🙂. Kul att höra att man har varit saknad. Det är bra att ta det lugnt efter man har varit sjuk.

    Jag duschar på morgonen om jag får välja 😊.

    Ha en bra dag! Hoppas att bion är bra 🍁

  2. Indiemöte på telefon låter ju jättespännande, vad är det för nåt och vad jobbar du med? Så himla skönt när man tillfrisknar och orkar återgå till det vanliga. Jag tycker det låter fantastiskt lyxigt och underbart att gå på bio typ varje vecka. 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *