I´m still standing – Part of my day

Kan börja med att säga att denna dag varit mycket bättre än gårdagen!

Dagen började med att jag vaknade och gjorde mig i ordning till att åka till blåsenhus och vara med i ett forskningsprojekt. När jag var klar där så fick jag min ersättning, vilket var 2 st biobiljetter. Har ännu inte bestämt vilken bio jag ska bjuda Ida på. Det står mellan Tårtgeneralen, Shape of water och Cocco. Vi får enkelt se vilken vi går och ser.

Efter det var jag hemma till ca 14.40 då det var dags att åka till tandhygienisten och det besöket gick på mindre än en kvart. Fick tillsägelse att jag måste vara noga med att borsta tänderna varenda kväll och även använda floursköljen. Fick en med mig hem med smak av alovera. Den är helt okej.

Efter middagen så städade jag och en personal min lägenhet. Insåg att man har rätt mycket skräp i lägenheten då man får ihop 2 st ica kassar med skräp plus tömma tre sopkorgar.

Vid åtta tiden så kollade jag på Tunnelbanan och nu sitter jag här i min nytvättade onepeace och bloggar medan jag kollar på Saw V (5).

Hur har eran dag varit?

#psykiskohälsa #nouwbloggare #nouwinfluencer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *