Standing strong – What dosent kill you, makes you stronger!

Hej fina ni!

Hoppas eran dag varit bättre än min. Den började med att jag halkade omkull när jag stod och väntade på bussen. Plötsligt så låg jag på backen och undra vad f-n hände. Ursäkta svordomen men thats me. Idag när jag var på radio så lyckades jag klippa och redigera mitt program om attentatet mot hitler. Jag publicerade det och det finns att lyssna på här: http://www.radiofyris.se/program/historia/andra-varldskriget/2018/03/andra-varldskriget-attentatet-mot-hitler/

Sen efter att ha slutat så tog jag bussen hem och på bussen så hade jag musik i öronen. Jag hade spotify spelandes och så börjades låten Standing Strong med Sara Dawn Finer spela och kände att den stämmer in på mig. När jag kom hem så total dök jag i humör och sinnesstämning så dessa timmar har varit en pina. Har också bara fått i mig ett ägg i matväg så min ätstörning har gjort sig påmind.

Nå hur har er dag varit?

#psykiskohälsa #jagvågartala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *