In the name of Grimm

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Har totalt glömt att skriva recension om Outsidern men det får bli imorgon.

Idag har jag varit till Sävja och hämtat ut min Grimm complete series box. Så det har blivit lite steg runt 5000 idag. Annars har jag kollat på filmen Schindler´s list.

Handling:

Under andra världskriget drev den tyske affärsmannen Oskar Schindler en fabrik i det ockuperade Polen med judiska arbetare från Krakows getto. Schindler var medlem av nazistpartiet, men när han såg hur judarna behandlades i koncentrationslägren tog han ställning och använde hela sin förmögenhet för att köpa tillbaka judiska arbetare och därmed rädda dem undan döden i Auschwitz.

Efter så har jag börjat kolla på Grimm säsong ett. Ska fortsätta imorgon då jag verkligen älskar denna serie.

Ute är det minusgrader och lite för kallt för min smak. Det ska tydligen bli halt väglag så hoppas det inte ställer till det när man ska till radion på måndag.

Imorgon ska jag städa lägenheten med personal. Det behövs verkligen och älskar känslan när man är klar och har en städad lägenhet precis till man börjar arbetsveckan på min dagliga verksamhet.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #filmnörd

0 reaktioner till “In the name of Grimm”

  1. Skänt att få städat. Schindlers list är en sån där film man ska se. Minns att vi såg den i skolan på högstadiet och den verkligen berörde.

  2. och jag blev lycklig över att se snö ute 😊 Såg aldrig Shindlers list, men hörde talas om den. Tänk vilken grymhet det var under naizisttiden. Fattar inte hur det kunde gå så långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *