Sleepy part 2

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här är man trätt.

Idag har jag varit till Gottsunda för att handla och hämtat ut mitt balsam som jag beställt. Annars har jag ätit tunnbrödrulle med räksallad till. Det var så gott. Sen hade jag tänkt kolla på Schindlers list men när jag insåg att den är 3 timmar och 17 minuter så blev det Speed jag kollade på istället. Får kolla på Schindlers list imorgon och ska börja innan middagen. Imorgon ska jag ta mig till sävja då min box med serien Grimm har kommit dit. Irriterande då jag måste ta bussen till Centralstationen och sedan en annan buss till Sävja. Blir i alla fall en liten utflykt.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serienörd

0 reaktioner till “Sleepy part 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *