Torsdag och äntligen helg

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Idag har jag varit på radion. Jag har fortsatt att lyssna på ljudboken Outsidern av Stephen King medan jag satt på bussen till radion. Där kollade jag på en serie plus att jag ska jag började skriva lite på manuset till mitt nya program. Idag var sista arbetsdagen denna vecka så nu har jag tagit helg. Väldigt skönt. Annars har jag gått mina 3000 steg idag.

Har inte kollat på någon film ikväll men kollat på Criminal minds. Nu sitter jag och kollar på Efterlyst på viaplay. I helgen har jag inte något planerat. Däremot ska jag stöda lägenheten med personal och ska också börja rensa i min garderob. Jag har nämligen väldigt mycket kläder som jag inte använder som bara ligger i min garderob. Sen är frågan vad jag ska göra med det som jag inte väljer att behålla. Det som är helt och ser fräscht ut kommer jag nog lämna till någon second hand.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw #psykiskohälsa

0 reaktioner till “Torsdag och äntligen helg”

  1. Skönt med helg. Är ditt jobb som Samhall? Det finns personal där? Du har en kontaktperson som är med dig?

    Det är så skönt att rensa 😊. Kläderna kan du ju lägga i gröna lådor som går till fattiga barn som behöver kläder. Eller sälj dem.

    Ha det så bra! ❄️

  2. Så bra att du fått ihop dina 3000 kr. Då kan du slappna av lite mer och kanske njuta av julen? Antingen kan du ju sälja på seconhand eller skänka till något ställe som hjälper tex hemlösa. Kram

  3. Skönt att få rensa lite. Man har så mycket som man samlar på sig och aldrig använder. Öppnar, och sen stänger jag min garderob 😊

  4. Vi kikade på en film på viaplay igår om en massaker på ett highschool, den var riktigt bra, kommer inte ihåg vad den hette dock. Rensa är alltid bra att göra =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *