Indiemöte och bio till helgen….

Hallå där!

Hoppas er Onsdag varit bra. Idag har jag varit på radion. Har haft indiemöte med en handledare. En av er som kommenterade igår såg jag undrade vad indiemöte är för något. Indiemöte har jag varannan vecka och där går vi igenom vad jag hade för mål från förra mötet till detta möte. Vi sätter också upp mål för de kommande 14 dagarna. Vilket för mig brukar vara att jag ska spela in ett program plus att jag brukar ha som mål att gå med på promenaderna varje dag då jag är där. Sen avslutas mötet med att handledaren frågar hur jag mår och hur jag tycker det är på radion.

Idag gick jag inte med på promenaden då jag kände att jag behövde vila. På indiemötet insåg både jag och handledaren att mitt nästa program kommer behöva delas upp i två program då det är mycket man vill få med.

Tyvärr kommer jag inte kunna se Lord of the rings: the two towers extended edition på bio då den går bara nästa tisdag och då inte förrän kl 18.30 så skulle imte vara klar förän tidigast 22.15 vilket blir på tok för sent för mig då jag har medicin vid 20.00 och 22.00. Däremot ska jag nog se en annan film i helgen. Det blir nog Cocaine bear och det är möjligt att jag får sällskap av vännen jag såg M3gan med. Får veta det imorgon. Isåfall ska vi kanske se den på lördag. Lägger in trailern till Cocaine bear nedanför…

9 reaktioner till “Indiemöte och bio till helgen….”

  1. Tack för att du berättade vad ett indiemöte är för något. Det var jag som frågade. Vad skönt att ha ett sånt stöd och bollplank i vardagen, det skulle vi alla må bra av. Nej, vad tråkigt med LOTR! 🙁 Så typiskt att filmen bara går vid ett tillfälle, dessutom. Cocaine Bear verkar helfestlig (och superkonstig). Jag ser fram emot din recension. Verkar som att jag också måste se den, nu efter att jag tittat på ditt trailertips. Men det får bli när den släppts som ”vanlig” film.

  2. Jag visste inte heller vad ett indiemöte är, så det var bra att du berättade det. Det låter som ett nyttigt möte med både uppföljning och målplanering.
    Så synd att du inte kan gå och se Lord of the Rings som du vill pga medicinen. Hoppas att den går nån mera gång så det blir tillfälle igen.

  3. Kul att du hittat hit till wordpress. Vad mycket lättare din blogg är att läsa när jag slipper nouws stora reklambanners. Hoppas att du kommer trivas. Vad intressant att få läsa om vad ett indiemöte är för något. Tycker det låter väldigt bra faktiskt att få prata igenom hur man mår och lite vad man ska göra. Trist att det inte passar med bion men det kanske kommer fler tillfällen som passar dig bättre.

  4. Låter som bra motiverande möten de , lite såna tror ja jag har lite för mig själv I mellan åt i min kalender är så vimsig som person att ja bara måste skriva upp viktiga saker annars är risken stor ha glömmer det 😂

  5. Trist när saker krockar med varandra. Men kanske det är många andra som det också inte passar för så att de kommer visa den en gång till, hoppas kan man alltid. Låter skönt med en vilodag från promenaderna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *