Inte såhär veckan skulle sluta…

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har man mest varit hemma och tagit det lugnt. Har gått en liten promenad. Annars har jag också städat lägenheten med en personal. Plus att jag fick hjälp att byta sängkläderna också. Till middag blev det gorbys piroger.

Tyvärr har jag fått ont i magen så blir hemma imorgon. Jag hatar verkligen att ha problem med magen då det kan sänka en ordentligt. Jag har hellre feber än ont eller problem med magen. Det var inte direkt såhär min vecka skulle sluta…..

Over and Out…

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #funktionsvariation #funktionsnedsättning

0 svar på ”Inte såhär veckan skulle sluta…

  1. Usch då, att ha ont i magen är hemskt så förstår att du inte tycker det är roligt. Hoppas värken vänder snarast!

  2. Krya på dig, inte kul att känna sig dålig och att magen krånglar kan vara riktigt jobbigt. Skönt att du ändå hann och få städat och fixat i alla fall, och ser ut som du roat dig och målat massa och det är ju kul i sig

  3. Skönt att få lägenheten städad & nya sängkläder i sängen.
    Magen är ingen rolig att ha å göra med när den inte är okej. Ibland kan min mage vara i obalans en dag. Nästa dag är den bra. Så jag tror att man bara får leva med att magen är i lite obalans ibland. Men krya på dig!
    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *