Its cold outside and saw

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har det varit svinkallt. Upp till -16 så jag har inte varit ute på promenad men jag har kommit upp i mina 3000 steg ändå. Imorgon ska det bli runt -10 så då kommer jag ta handskar och halsduk vilket jag inte hade idag. Det ångrade jag kan jag säga.

När jag öppnade lucka 6 som var en gran i min julkalender var det en body mist i serien The ritual of Holi. Den doftar så gott.

Ikväll har jag kollat på filmen Saw.

Handling:

När du långsamt återfår medvetandet befinner du dig på en halvdunkel, råkall och stinkande källartoalett. Du är fastkedjad vid ett tjockt rör. På andra sidan av rummet ser du en annan person, fastkedjad på samma sätt. Nu upptäcker du liket som ligger mitt i rummet. Hur hamnade du här och hur kommer du härifrån?

Saw är den första filmen i saw filmerna. Det finns åtta filmer totalt. Detta är klassiker när det kommer till skräckfilmer. Däremot så skulle jag vilja varna att den här filmen eller hela saw filmerna innehåller brutala mord.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmnörd

0 reaktioner till “Its cold outside and saw”

  1. Sawfilmerna har man sett ett antal gånger. De är riktigt hemska, men ändå vill man se dem. Jag gillar att se på skräck, men tyvärr är det inte många av mina vänner eller min sambo som gör det 😄

  2. Vi har -17 här. Nu är det vinter ❄️ 😊. Det är lite väl häftigt tycker jag. Räcker med -10. Men det är som det är.

    Kul att få en överraskning varje dag 🎁😀

    Saw filmerna har jag sett. Dem är bra. Men nu var det längesen jag såg dem.

    Ha en bra tisdag! 🦋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *