Jag mår bra nu…

No more word needed

eller?

Ibland är som om livet ler mot en och i bakhuvud undrar man när man ska åka 200km/h i fel riktning.

Jag vet med min diagnos som gör livet lite oförsigbart då jag kan må bra bra för att sedan tappa livluten.

Men jag har kommit för långt för att bara ge upp.

Så sa jag till min läkare på affektiva när hon ringde mig i onsdag. Har fått okej att jag ska testa att ta en tablett av min sömnmedicin istället för två. Detta för att jag sov mig igenom ett brandlarm.

#psykiskohälsa #nouwbloggare #nouwinfluencer #eips #borderline #vardagmedpsykiskohälsa

6 reaktioner till “Jag mår bra nu…”

  1. Det där är en bra låt som jag hört spelas på flera ställen och även live i TV. Skönt att du känner att du har kommit en bit på vägen att må bra och inte vill ge upp. Hoppas du får sova bra trots att du sänker dosen på din medicin. Det är ju inte så bra att sova sig igenom ett brandlarm.

  2. Vad härligt att du känner att du mår bra just nu. Glad att höra det. Det är alltid en svår balans det där med tabletter. Det ska hjälpa. men man vill ju inte åka på en baksmälla dagen efter heller

  3. Vad skönt att du känner att du mår bra. Läskigt att sova genom ett brandlarm. Behövs nog då att dra ner på sömntabletterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *