sjuk och inte som jag hade tänkt

Hallå där

Hade tänkt att ta tag i bloggandet förra veckan men den veckan blev inte som jag tänkt. Började känna mig krasslig på onsdag eftermiddag. Fick sen ont i huvudet och var jätte slö i kroppen. Så det blev att isolera sig i lägenheten. På fredag morgon kom sköterskan för hon ville ta ett covid test på mig. Som tur var det negativt men har ändå inte kunnat gå utanför min lägenhet då man ska vara symtomfri i 2 dagar innan man kan bryta isoleringen.

Nu har jag varit symtom fri i en dag så imorgon ska jag börja jobba hemifrån igen. Ska bli roligt för det har börjat bli tråkigt att bara vara i min lägenhet. Så på fredag så ska jag och personal ha storstädning av lägenheten.

På onsdag ska jag åka till gottsunda för att hämta ut min nya onepice. Beställde den förra veckan och ska komma fram imorgon.

Har haft tur för mamma har kommit med saker jag har velat ha när jag är sjuk. Kom en gång i fredags och idag.

Hur var din vecka?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

4 reaktioner till “sjuk och inte som jag hade tänkt”

  1. Fy vad tråkigt att du har varit sjuk! Skönt att covidtestet var negativt. Här där jag bor behöver man inte isolera sig om testet är negativt och man i övrigt mår bra. Innan man får svaret måste man dock vara i karantän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *