Sätta ner foten

Trodde jag skulle slippa skriva detta inlägg men tyvärr känner jag att jag måste sätta ner foten och skriva detta. Jag har rätt ofta fått höra från folk när jag skriver tex att jag har ångest eller blivit deprimerad att man väljer hur man tänker. Detta får mig att se rött då visst är det sant men det hjälper INTE MIG! Jag går som sagt på starka mediciner och bla antidepressiv. Plus man kan INTE säga till en som har grov ångest att det bara är att strunta i ångesten och må bra. Kanske för någon som bara har prestationsångest men inte till någon som har så mycket ångest att det påverkar dens vardag och liv plus att den kanske går på starka mediciner mot just ÅNGEST.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #psykiskohälsa #eips

0 reaktioner till “Sätta ner foten”

  1. Jag tycker att om man inte kan något om hur ångest är så ska man vara tyst . Jag kan ingenting om hur folk har det med ångest och därför är jag tyst men det låter jobbigt att ha det

  2. Trodde såna kommentera inte fanns längre eftersom ångest å så har det pratas om så mycket nu. Så alla borde veta att man inte ger såna kommentarer till en som har ångest. Men tydligen inte då 😞.

    Alla människor har väl dåliga dagar & det är inte bara att rycka upp sig.

    Så trött jag blir på folk 😞

    StyrkeKram🤗❣️❣️

  3. Ja bara för att det inte syns på en så betyder det ju inte att man inte mår dåligt, och har man dessutom medicin för det så mår man ju inte bra och skall inte behöva få den typen av kommentatorer. Depression är en sjukdom som mycket annat och elaka kommentarer är aldrig okej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: