Jungle Cruise och Locked up abroad

Hallå där!

Hoppas ni haft en bra dag. Här har dagen varit bra. Har varit på bio och sett Jungle Cruise och nu denna gång fick jag en helt annan förståelse av filmen. För mig kan det krävas ibland att jag ser en film två gånger innan jag förstår filmen helt. Någon annan som är likadan?

Jag har också börjat kolla på en dokumentär på disneyplus som heter Locked up Abroad. Den handlar om människor som åkt i fängelse när de är utomlands. Jag tycker den är bra och jag gillar sådana dokumentärer då det är de som åkt fast som berättar deras story. Så gillar man program där de som berättar storyn har upplevt det själv så kan jag starkt rekommendera denna dokumentär. Tror det finns fem säsonger på disneyplus.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #dokumentär

0 reaktioner till “Jungle Cruise och Locked up abroad”

  1. Gick du på bio två gånger eller såg du den på Disney+ andra gången. Kan vara så där med film att man ser olika saker också.

  2. Sällan jag ser en film två gånger om jag inte tyckte den var riktigt bra. Visst kan jag se om dem efter något år. Ju mer man ser en film skapas i ich flr sig nya intryck.

  3. Ibland upptäcker man andra saker i en film då man sett den flera gånger. Tänker att det inte alls är konstigt. Mysigt att få gå på bio igen.

  4. Jag är jättepepp på att se Jungle Cruise. Läste i din recension att du gillar den, så det verkar ju lovande. Disneyfilmer kan jag se hur många gånger som helst och ändå tycka de är lika bra.

  5. Sådana dokumentärer brukar kunna vara intressanta och givande att se. Jag har också sett en film två ggr, fast en gång på bio en gång hemma och man ser olika saker man ej såg först då och tvärtom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *